Türkmen Kardeşlerimiz için toplanan yardım

Keles Belediyesi, Bursa İnsani Yardım Vakfı ( İHH ) ve Keles Müftülüğünce organize edilen Türkmen kardeşlerimiz ve Suriyeli mazlumlar için toplanan yardım tırlarını bugün saat 14.00’da Hükümet Konağı önünde düzenlenen dua merasimi ile uğurladık.

Halkımızın da büyük ilgi gösterdiği dua merasimine İlçe Kaymakamımız Mustafa TÜRKCAN, Belediye Başkanımız Mehmet TEKE, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin TORUN ve İl Başkan Yardımcısı İbrahim GÜNEY, Bursa İHH Vakfı Başkan Yardımcısı Halil ASA, DAĞ-DER Genel Başkanı Prof. Dr. Ali KAYA, Mahalle Muhtarlarımız ve kurum temsilcilerimiz de katıldılar.