23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bugünün çocukları yarının gelecekleri diyoruz ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için çalışıyoruz.
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Keles Anaokulu öğrencimiz Yasemin ÇİÇEK’ e Keles Belediye Başkanlığı görevimizi devrettik. Başta Anaokulu Müdürümüz Afife Songül YILMAZ’ a sınıf öğretmenimize ve Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman ŞAHİNER ve Uğur Yusuf DALGIÇ çocuklarımıza yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, okul hayatlarında sonrada görevlerinde başarılar diledik.