Etkinlik
Bursa Enduro Motosiklet Festivali
Etkinlik

Uludağ’ın Gülen Yüzü Keles Farklı Kültürel Etkinliklere Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor. Bursa Enduro Motosiklet Festivali bu yıl 14 – 17 Temmuz 2016 tarihleri arasında Kocayayla’da gerçekleştirilecektir.

-Motosiklet tutkunları, 14 – 17 Temmuz tarihlerinde Kocayayla’da buluşuyor.
BURSA – Motosiklet tutkunlarının büyük heyecanla beklediği ‘Bursa Enduro Motosiklet Festivali’, 14 Temmuz Perşembe günü (YARIN) ile 17 Temmuz Pazar tarihleri arasında Keles İlçesi’ne bağlı Kocayayla’da gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi ve Keles Belediyesi destekleriyle düzenlenen ‘Bursa Enduro Motosiklet Festivali’, 14 – 17 Temmuz tarihlerinde Kocayayla’da heyecanlı anlara sahne olacak.

Motosiklet tutkunlarının birlik ve dayanışması açısından büyük öneme sahip olan ‘Bursa Enduro Motosiklet Festivali’ne Türkiye’de ve yurtdışında faaliyet gösteren kulüplerden sporcular katılacak. Motosiklet severlerin yanı sıra doğa tutkunu kamp – karavan, bisiklet, dağcılık ve atv kulüplerinin katılımıyla da zenginleşecek olan programda, yerel esnaf katılımcıların tüm ihtiyacını sağlayacak.

Halat çekme, yavaş gitme ve motocross yarışmalarının da yapılacağı programda gerçekleştirilecek olan konserler ise sporseverlere 4 gün boyunca eğlenceli anlar yaşatacak. Ayrıca gün içerisinde belirlenen saatlerde bölge tanıtımının yapılması için kültür turları da düzenlenecek.