“Haydi Keles Ay Yıldızımızı Boyuyoruz…”

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Keles Belediyesi’nin birlikte planladığı “ Haydi Keles Ay Yıldızımızı Boyuyoruz “ etkinliği vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti. Keles Çukur Mahalle’de gerçekleştirilen etkinlik için vatandaşlarımız saat 14:00’da hazır bulundu.

1985 yılında Askerlik Şubesi personelleri tarafından yapılan ve geçtiğimiz yıllarda Keles Dost Meclisi üyelerince boyanan Ay Yıldız iki saatlik süren bir çalışmanın sonrasında Keles halkının göz zevkine sunuldu. Yapılan çalışmanın sona ermesiyle birlikte günün anlam ve önemine ithafen hatıra fotoğrafı çektiren Kelesliler bu güzel anı ölümsüzleştirdi. İlçe halkının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin KACAR, Çukur Mahalle Muhtarı Kaya Ali Bozkurt, Keles Belediye Meclis Üyeleri İsmail ORHAN ve Doğan SAYDAM ve Keles Belediye Başkan Yardımcısı Necati TOPÇU hazır bulundu. Program sonunda katılımcılara Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ikramı olan yiyecekler ikram edildi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesi adına katkıda bulunan vatandaşlarımız için teşekkür mesajı yayınlayan Keles Belediye Başkanı Mehmet TEKE; ilçemizde gerçekleştirilen bu güzel etkinliğe katılan ve bu anlamda olumlu mesajlar ileten vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizde var olan diğer benzer yapılarında boyanarak sahip çıkılması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu güzel etkinlikte bizi yalnız bırakmayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE ’ ye desteklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.