Etkinlik
24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği
Etkinlik

Keles Belediye Başkanı Mehmet TEKE tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Daha öncede dediği gibi eğitime önem verdiklerini belirten başkan teke öğretmenlerimizin gelecek nesillerimizdeki bırakacakları izlerin çok önemli olduğunu söyleyip üzerlerine düşen sorumlulukların çok büyük olduğunu belirtirken,keles belediyesi olarak kendimizi gelecek nesillerin yetişmesi ve daha iyi ortamlarda yaşamaları için sorumluluk anlamında en iyi bir şekilde çalışmalar yürütüp hizmet ettiklerini söyledi..

Okullarımızda gerek idarecilerimizle gerekse de öğretmenlerimizle sürekli istişare içerisinde olunduğunu çocuklarımızın gelişimi konusunda öğretmenlerimizin uygun gördüğü en iyi materyallerin ve eğitim setlerinin belediyemizce tedarik edildiğini , okullarımızın ise eğitime uygun temiz ve güzel olması için de sürekli personel olarak çalışıldığını belirtti.sabah çelenk sunma töreniyle başlayan program akşam belediye düğün salonumuzda keles belediyemizin düzenlemiş olduğu yemek ikramı ve bursa kültür ve turizm dairesi başkanlığı çalgıcı mektebi roman orkestrası Aysun Taşçeşme’ nin sunduğu konserle devam etti.

Düzenlenen yemekte emekli öğretmenimiz sayın Ahmet Zekai YILDIZ’ a ve geçici görevlendirmeyle şube müdür vekilliği ve okullarımızda müdür vekilliği görevlerini yapan personellere ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından hizmetlerinden dolayı plaketleri verildi.