5. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği’mizin ve 54. Keles Kocayayla Kültür Şöleni’nin açılışını Sayın Valimiz Yakup CANBOLAT, İlçemiz Kaymakamı Ahmet Faruk BEYAZIT, Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Sn. Bilal ERDOĞAN’ın ,Ak Parti Milletvekillerimiz Hakan ÇAVUŞOĞLU Osman MESTEN Atilla ÖDÜNÇ, MHP genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN, Ak Parti Bursa İl Başkanımız Davut GÜRKAN, MHP il Başkanım M. Cihangir KALKANCI, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur AKTAŞ , genel Sekreterimiz Ulaş AKHAN ve daire amirlerimizin katılımıyla Osman Gazi’nin otağ kurduğu Keles Kocayayla’da gerçekleştirdik.