ÇALIŞMA
Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmalarımız Devam Ediyor
ÇALIŞMA

Keles Belediyesi olarak Epçeler Mahallesi, Baraklı Mahallesi ve Gököz Mahallelerimizde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor.

Epçeler Mahallemizde alt yapı kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarımıza başladık.

Gököz Mahallemizde alt yapı ve içme suyu çalışmalarımızı tamamladık. Üst yapı asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarımıza başladık.

Baraklı Mahallemizde alt yapı ve içme suyu çalışmalarımızı tamamladık.üst yapı asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarımıza başladık.

Delice Mahallemizde alt yapı ve içme suyu çalışmalarımızı tamamladık.çevre yolu asfalt ve mahalle içi çevre düzenleme çalışmalarımıza başladık.