PROJE
İki Yol, İki İhale İlçemize Hayırlı Olsun
PROJE

Keles İlçesine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep ALTEPE’ye ve ekibine bizzat teşekkür eden Keles Belediye Başkanı Mehmet TEKE, yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

.Şuana kadar olduğu gibi birlik ve Beraberlik içerisinde yapılan çalışmaların her zaman meyvelerini gösterdiğini söyleyen Başkan TEKE Çaybaşı Mahallesi ve Baraklı Mahallesi geçişi Çevre Yolu yapımı ,aynı zamanda Keles İlçesinden Tavşanlı yoluna kadar olan 5 km’lik kısımda dahil yol yapım çalışmaları 21.06.2016 tarihinde ihaleye çıkacak.

Bursa Keles yolunda ise ilk etap Doğancı Jandarma Karakolu önünden başlayarak baraja kadar olan kısmın ihalesi 12.07.2016 tarihinde yapılacaktır diyerek müjdeyi verdi.