İlçemize Gençlik Merkezi Hayırlı Olsun

Gençlik ve Spor Bakanlığı- Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve belediyemiz ortaklığıyla ilçemize Gençlik Merkezi kazandırıyoruz.
Bu kapsamda Gençlik Merkezi Yapım İşi ihalesi tamamlanarak yüklenici firma ile sözleşmemizi imzaladık. Proje içeriğinde akıl ve zekâ oyunları atölyesi, güzel sanatlar atölyesi, inovasyon atölyesi, müzik atölyesi, teknik oda ve derslikler bulunuyor. Gençlik Merkezi tamamlandığında birçok gençlik faaliyeti, çeşitli kurslar ve eğitimler, gönüllülük faaliyetleri, ders çalışma alanları ve tiyatro faaliyetleri gibi birçok alanda gençlere yönelik hizmetler hayata geçirilecek.