İlçemiz Uludağ Üniversitesi Keles Meslek Yüksekokulu muzun %100 dolulukta tercih yapıldığını öğrenince çok sevindik. Eğitime olan katkılarımıza bir yenisini daha ekleyerek Keles Belediyesi Kız Öğrenci Evi mizi hizmete açmış bulunmaktayız.  Toplamda 100 kişilik olan evimizde 3 ve 4 er kişilik bazalı odalarımız, çamaşırhanemiz, ütü odamız, etüt salonlarımız, çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak çok amaçlı salonumuz, normal wc lerin ve banyoların dışında engelli wc ve banyoların da yer aldığı, boş zamanlarda gene çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak geniş bir bahçesiyle ilçemize gelen öğrencilerimize hizmete açmış bulunmaktayız. Gelecek gençlerin ve biz gençler için elimizden gelenin her zaman daha fazlasıyla yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Ayrıntılı bilgi almak için Keles Belediyesi Danışma 0224 861 20 52 ‘ yi arayabilirsiniz.