TOPLU SÖZLEŞME
Keles Belediyesi Olarak Büyük Bir Aileyiz
TOPLU SÖZLEŞME

Belediyemiz ile Hizmet-İş sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Belediyemizde düzenlenen imza töreninde Başkan Mehmet KESKİN toplu iş sözleşmemizin çalışanlarımıza ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum.ilçemize hizmet ediyoruz. Şunu söylemek istiyorum; ister içeride, isterse dışarıda çalışan arkadaşlarımız olsun hepsi de bizim için çok kıymetli ve değerlidir.Keles Belediyesi olarak büyük bir aileyiz, başardığımız her güzel hizmet sizindir.” dedi.Hizmet-İş sendikası ile yapılan sözleşmeler sonucunda her çalışanımızın maaşında iyileştirme olduğu gibi bunun yanında çalışmış olduğu işin durumuna göre de fark alacak.Gerek maaşlarına olan zamlarıyla gerekse de yapmış olduğu işin ağırlığı ile sürekli çalışanlarımızın yanında olacağız diyerek hayırlı uğurlu olsun dedi.
Hizmet-İş Bursa Şube Başkanı Mustafa YAVUZ ise Keles Belediye Başkanı Mehmet KESKİN’in çalışanlarının yanında olduğunu ve bir çok konuda kendisi çalışanlarının refahı konusunda bizlere daha fazla öneride bulunduğunu belirterek tüm personele hayırlı olsun dedi.