Keles Hanımeli Kültür ve Dayanışma Derneği

Kırsal Kalkınmada Kadının Gücü Bizler için çok önemli. İlçemizin ekonomik alanda gelişmesi ve turizm açısından ilerlemesi yönünde Keles Hanımeli Kültür ve Dayanışma Derneği Kurulmuştur. Bu derneğimiz Kocayayla Kır Gazinosunda yöremize has ürünlerle Kahvaltı , sıcak ve soğuk içecekler , akabinde gözleme çeşitleri ve kendi evlerinden yaparak getirdikleri pasta ve böreklerle , sarmalarla çalışmalarına başlamış durumda.

Bunun akabinde tarhana , erişte , sezonun sebzelerine göre salça , turşu ve konserve hazırlıkları da başlamış durumda. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur AKTAŞ kadınlarımızın kurmuş olduğu derneği ve çalışmaları yerinde inceleyerek siftah bizden bereketi Allah’ tan diyerek başarılar diledi.