ÇALIŞMA
Kocayayla’ da Turizm İçin Büyük Atak
ÇALIŞMA

Merkeze yeni bağlanan tüm ilçelerde ulaşımdan altyapıya, kırsal kalkınmadan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren büyükşehir belediyesi, doğal değerleri de turizme kazandırmak için çalışmalara hız verdi.
Özellikle yaz aylarında piknikçilerin buluşma mekanı olan Keles Kocayayla da Büyükşehir Belediyesi Ve Keles Belediyesi işbirliğinde tepeden tırnağa yenilendi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe merkezinden yaylaya ulaşan 8 kilometrelik yolun sıcak asfaltla kaplandığını belirterek, yayladaki tüm binaların da yenilendiğini söyledi.
Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke de 3 ay gibi kısa bir sürede Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocayayla’ya 1,5 milyon tl’lik yatırım yapıldığını belirterek, katkıları Nedeniyle Başkan Altepe’ ye teşekkür etti.

1