Video
Pınarcık Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Kooperatifine Ziyaret
Video

İlçemizin marka değerine değer katan Pınarcık süs bitkileri yetiştiriciliği kooperatifimizin sera alanlarına ziyaret ettik. Keles Belediyemiz olarak da destek sağladığımız kooperatifte yetiştirilen süs bitkilerinin daha uzun ömürlü olması ve bunun ilçemizin coğrafi yapısından kaynaklanması bizler için gurur verici. Bu tür bir işletmenin ilçemizde örnek olması diğer kırsal mahallelerimizde de yapılabilirliğini ve ilerleyen zamanlarda topraksız tarımla da ilçemizin marka değerine değer katacağının bilinci içerisindeyiz.
Kısa zaman içerisinde topraksız tarımla da halkımızı buluşturarak, daha az alan , daha az emek, fakat daha çok verimle aile ekonomisine, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacağız. İşletmenin üretim anlamında geliştirilmesi ve pazar payının artırılması noktasında en büyük desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve ekibine , Tarım A.Ş. ye ayrıca teşekkür ediyoruz.