2021 Yılı Metruk Binaların Yıkılması Hakkında Bir Ay Süreyle Askıya Çıkarılması İlanı

Keles Kaymakamlığının 13.10.2021 tarihli 62819724-299-1150 sayılı yazısı ile ilçemiz genelinde metruk yapıların vatandaşların huzur ve güvenliğini bozmamak, asayiş yönünden sıkıntı yaratmamak ve illegal faaliyetlere mahal vermemek adına metruk binaların yıkılması istenilmektedir.

İlgi sayılı yazıya istinaden yapılan incelemelerde, ilçemiz Çukur Mahallesi 31 ada 19 parsel üzerinde bulunan yapının ekteki maili inhidam tutanağından anlaşılacağı üzere taşıyıcı sistemin yıprandığı, binanın bir kısmının yıkılmış olduğu ve yapının ayakta kalmasının mümkün olmadığı  ve metruk yapı olduğu Belediyemiz teknik elemanlarınca tespit edilmiştir.