BAŞARILAR
İlçemizin Eğitim Seviyesi Türkiye’de Parmakla Gösteriliyor
BAŞARILAR

İlçemiz Dedeler mahallesinden #ESRABURHAN’ı üniversite sınavında göstermiş olduğu başarısından dolayı tebrik ettik, ödüllendirdik.

Keles Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Esra BURHAN Üniversite sınavlarında 734. Olarak ciddi bir başarı göstermiş ve ailesinin de, öğretmenlerinin de, bizim de, ilçemizin de gururu olmuştur.
Sınavda başarılı olduğunu kendisine haber vermeye gittiğimizde tarlada çalışırken bulduğumuz öğrencimiz Esra BURHAN kendisine İstanbul’dada ödül verileceğini duyunca çifte mutluluk yaşadı.

Ne olduğunu merakla sorduğumuzda hayatı boyunca hiç deniz görmediğini ve İstanbula gittiğinde denizi de göreceğim diyerek heyecanlandığını söyledi.Bir çifte mutluluk ta ailesinden gelince bizler bir kez daha şaşırdık, oda ailenin hiç istanbulu görmediklerini ve kızları sayesinde İstanbulu görecek olmanın heyecanıydı.Çünkü aile hep İstanbulu hayal etmiş, gitmek istemiş, fakat maddi imkansızlıklardan dolayı sadece Bursa’ya kadar gidebilmişler.Oda ya düğün dernek , yada hastane, bugün atacağınız bir adımın yıllar sonra hayalinizi gerçekleştirecek olması belki şuan inandırıcı gelmese de aslında gerçek olan bu.

Bizimde Belediyemiz olarak o kadar çok hayalimiz var ki, adımlarını şimdiden atıyor , geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, ilçemize ona göre yön veriyoruz ki zamanı geldiğinde sen ben değil hepimiz sevineceğiz.
Ne yaparsak yapalım en önde gelen şeyin eğitim olduğunu biliyoruz ve yükümüzü alıp yol alırken eğitimi daha çok üstleniyoruz.Bizlere bir harf öğretenin kırk yıl kölesi elbet olduk olacağız, ama geleceğimiz çocuklarımıza hep köle olacak onlar için çalışacak onlar için yorulacak ve hep ödüllendireceğiz.

Tüm öğrencilerimizin yolları da , bahtları da açık olsun.