Mali Hizmetler Müdürleri Olağan Aylık İstişare Toplantısı

Bursa Belediyeleri Mali Hizmetler Müdürleri olağan aylık istişare toplantısına bu ay KELES BELEDİYESİ ev sahipliği yaptı.Her ay bir ilçede düzenlenen ve Mali Hizmetler Müdürleri ile Amirlerinin yer aldığı toplantıda yasa değişiklikleri ve kanunlar üzerinde istişare edilerek, sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırılıyor.

Toplantı; Keles İlçesinin Gököz Mahallesinde özel işletmeci tarafından yeni yapılan Gököz Naturalpark Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıya Keles Belediye Başkanı Mehmet TEKE, Başkan Yardımcısı M.Necati TOPÇU, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa TÜRK ve Muhasebe Servisi çalışanları ev sahipliği yaptı.

Toplantıya Başta Bursa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Cavit ÇALI ve İlçe Belediyelerinin Mali Hizmetler Müdürleri ve personelleri katılarak teknik ve sosyal belediyecilik konularındaki iş birliğinin devamı konusunda bir kez daha mutabık kalınarak toplantıya son verildi.